Minulta varastettiin akustinen Guild, teräskielinen kitara. Se oli meikäläisen eka varsinainen työjuhta. Se on Guild:in vaahterainen, vaalea teräskielinen c&w-mallinen akustinen kitara, joka tuli ostetuksi aikoinaan pitkän etsinnän tuloksena Tukholmasta.

varastettu_guild_esite.jpg

 

 

TUNTOMERKIT:

  1. Sisällä etiketissä teksti Guild G-37 BLO, 31 aug 1981,
  2. Ulkomuoto: kielet: teräskielinen, kansi kuusta, koppa sivuista ja pohjasta sekä kaula kämmenen puolelta vaaleaa vaahteraa, virittimien luona lavan takana puuhun prässätty sarjano DF 10 11 96.
  3. Painaa jonkin verran, ei ole kevyimmästä päästä - ja soi hyvin!
  4. Jos sama kova musta kotelo on vielä mukana, on se paikattu nahkasuikalein liimaamalla. Samaten jos olkahihna on mukana, on se sellainen paksua ruskeaa nahkaa, jossa on tehty muutama kolo huuliharppuja varten tuohon olkapään ja kaulan väliin kätevästi...

Kitara on sen verran harvinainen tapaus Suomessa, että uskon sen tulevan vastaani joskus. Jos Sinä sattumalta törmäät siihen, soita heti minulle 040-5085845 ja ilmoita kohteliaasti poliisille tilanteesta.


Kitara varastettiin Helsingissä. Minulla ei todellakaan ole mitään pahaa nykyistä omistajaa vastaan, lienet hankkinut sen tietämättä että se on varastettu, haluaisin vain omani takaisin. Tällä kitaralla on sävelletty iso osa mun alkuaikojen biiseistä ja siinä se rakkaussuhde on syntynyt... ikäväkin sitä on välillä ollut... Löytöpalkkio on luvassa!Lähetä sähköpostia jos näit tämän jossain myynnissä, kiitos!