Lasten Hauskaa Koko Perheelle…

SikaPossu Selmeri ja Vetenalaiset Tarinat -uusia lauluja suomalaisista kaloista! SikaPossu Selmeri 001

Selmeri Nurmeksen kesätoritapahtumassa Kalalauluineen

Iloinen Selmeri laulaa uusia kalalauluja ja tekee lasten ja aikuisten kanssa yhdessä hassuja juttuja, joilla selviää muutama kalastusväline ja jotain vetenalaisesta elämästä.

Tutuiksi tulevat suomalaisten yleisimpien kalalajien tuntomerkit ja käyttäytymistavat. Laulut ovat helppoja osallistua kertosäkeiltään ja onpahan keikoilla nähty myös tanssahtelevia ja kiljuvia yleisöjä...

Selmerin ohjelma kestää noin puolituntisen tai tarvittaessa vähän yli. Ohjelma soveltuu ammattilaisten mielestä 4 - 10 vuotiaille, ja isovanhempien on nähty laulavan innokkaasti mukana "Hauki on Kala" ja '"Hei Raetapaeta!" -lauluissa...

Katso videoita:

http://www.youtube.com/watch?v=ZiSDYx1hGZo

http://www.youtube.com/watch?v=ndE-PRbvDko

http://www.youtube.com/watch?v=ndE-PRbvDko&list=PLJoJvtdiOdUe2vxWoo8on1qL0hswpX5gg

 

SikaPossu Selmeri 006
Juuso teki Selmerille lauluja ja tarinoita ja kertoo: "Olen aina harrastanut kalastusta ja ollut vähän surullinen, kun se ei ollut pitkään aikaan mielenkiintoista kovin monille lapsille ja nuorille. Sitten mulle tuli tällainen idea vaan vastaan ja tein lauluja ja tarinoita ja työstin puolen tunnin ohjelmakokonaisuuden.

 

Selmeri haluaa kiittää ystäviä ja tuttavia, jotka ovat antaneet monenlaisia kalastusvinkkejä tietämättäänkin. Neulaniemen kalastajat, vanhat konkarit, Ati ja Reijo ja Siki ja Eko - kiitoksia!"

 

SYÖKÄÄ KALAA!  SYÖDÄÄN KALAA!

  

http://www.tapahtumaveijarit.net/sikapossu2.htm

 

 


 

 

 

 

 

 

Hyllönen&Pyllönen -Koko Perheen Mussiikkimylläkkä ja RytmiRytäkkä!!

hyllnenpyllnen_kiipeliss_portaissa.jpg

Koko perheen interaktiivinen konsertti, jossa toimintaa johdattelee hullunkurinen kaksikko Hyllönen & Pyllönen sekä erikoisvieraana mm. Lentävän Kulkurin Eno.

Ohjelmistossa etupäässä omia lauluja, ”Vierailevan Patteristin paikka” on aina avoin kenelle tahansa yhden laulun ajan kerrallaan, lisäksi yleisö pääsee soittamaan yhdessä ja erikseen muita hylistimiä ja pylistimiä, jotka on tehty skiffle-pohjalta. Mukaan voi mielihyvin ottaa myös omatekoisia soittimia.

Kesto: 30-40 min tilanteen mukaan

Katso lisätietoja: http://www.tapahtumaveijarit.net/hpkoko.htm