Taksi Toevanen - Mualjmannavan Laalava Opas - Your local singing Guide

PICT6639


In english,

spricht auch deutsch,

snackar också svenska!


 kiertoajeluopastukset Savon Piäkaapunnissa ja Showt Ympärj Muata

Your Singing Native Guide in Kuopio and shows around the World

 

Taksi Toevanen laalut ja takapenkin tarinat -SHOW!

 

Taksi Toevanen 010

Toevanen synty onnellissiin tähtiin alla vuan itelleen onnettomalla vuossaalla - vuonna 1905 - justiinsa kun Saemaan kanavan liikenne olj kasvana voemiensa mittaan voemissaan. Ee kukkaan tiennä, että Ajurj Antikaesen poejasta tullookii kaapunnin puhelijjaen Laalava-Taksikuski! Ee Toevanen mikkää onneton muuten oo, vuan tavat on viime vuoessaalta ja nii on jutut ja laalut.
Hövelisti se kyssyy, jotta lähtöökö se kulukija kyitiin, eekä tarkota sillä mittää pahhoo!
 
Eekä jiä muuten tämä poeka mitenkkään iliman kommenttija - joko sinä kommentoet tae hilijasuus on myöntymisen merkki…

ja linja-aaton rattiin tätä miestä ei tarvihe piästee... oma kulettajanno suapi ajjoo, mutta jos illanvietossa ollaan, niin sillon tartutaan kyllä rattiin tiukasti!
 MG 0791

 

 

Ee tarvihe kuulkee minkäänlaesta vippaskonstija eekä kaaheeta köhnötystä, kun jo ollaan niin savolaesija ettee toenen toesistaa irti piästäkkään.

Toevasen taksikyiti ja tarinahyrrääs kestää sen puoeltuntisen, tae sitte jos Toevanen piästettään Mualjmannavan kiertoajelulle teijän bussiin, niin suattaaha tuossa männä toenenniin mokoma… 


Tästä tilloot Toevasen tulemaan...YOU CAN MAKE AN ORDER HERE! Hier Bestellen...

Taksi Toevanen 008Tillooppa tämä Ukko Kiertoajelulle savoks tae englanniks. Siinä se on savolaesen vatuloejan ja virkeenlivakan luipakoejan risteetys, joka viep teijjät ihan iliman aekojjaan ja muitta mutkitta poloveelevalle piipahukselle savolaesuuven ytimmeen!


Tämä kaapunkiopas huastattaa ja laalaa - ja kertoo jonnii hyväntuulisen jutunniin.

 Lisäks Toevasella on sen verran kansantietoutta paekallisista tavoesta, että suattaa hyvinniin pittee paekallisia alakuasukkaeta koskevan visailun.
Tilloot nyt vuan Toevasen paekalle tästä...

 

aapeli_velemu.jpg

Nuorena miehenä Toevasen pravvuurina olj tietenniin savon kieljkiärylät ja niissä hän kierittellöö teitä mussiikin kanssa mieluukseen, jos vuan antauvutta kieljkiemuroehin ja ajatuksen vinksahuksiin savonmualle päen.
 
 

Ravintolateatteria tehhään myös:
Kato: "Puukaapunnin Tarinoita Herkkusuille" Kummin Aetassa!

 

Toevasella on kaapunnin parraat jutut, aenakkii viime vuossaan jutuiks. 

aapelilla_ois_hyvvee_tarjolla.jpg

aapeli_ja_linjuri-auton_lauluToevanenhan ommoo oekeet virallisen paekallisoppaan pätevyyvet (Suomen Opasliiton jäsen) sekä tiijot siitä, mistee päen mitähhii on Mualjmannavalla parempi lähtee ehtimmään…


Ruvetaanko kokkeilemmaan, miltä maestuu "kokkeljpiimä ja kualjkiäryleet" suussa mukellettuina?Voet myös TILATA Toevasen paekalle TÄSTÄ!