Tohtori Pföferö

KOPF-Instituutista - P Ä I V Ä Ä !

 

Tällä Tohtorilla on sisäpiiritietoa tutkittavasta joukosta tai henkilöstä, ja tutkimuksensa hän tekee pöyristyttävän hauskoilla p s y k o d r a m a t o l o g i s i l l a menetelmillään, tentitty kirjekurssilla Kopf-Instituuttiin, Zyyrickkiin.

pffer_testaa_muistianne.jpg

 

 

Johan Wilhelm von Pföferö, Torvin sairaalan apulaissairaanhoidonkuljettajan entinen sijainen, on luennoinut mm Kuntoutussäätiön valtakunnallisilla koulutuspäivillä ministerien ja pääpuhujien jälkeen, monissa yritysjuhlissa ja yksityisissä pidoissa sekä festivaaleilla ja tapahtumissa. Viatonta hauskaa ja pilailua, joka sopii myös koko perheen tilanteisiin.

 

Tohtorin luento voi toimia myös puuduttavan koulutuspäivän välijumppana: pulpetissa istuen, tai sen alla kärvistellen tai jopa sen päällä seisten saadaan veret liikkeelle, ääntä ja hengitystä aikaan, sekä luonnollisesti virkistymisen tila porukalle.

 

 
Tilaat Tri Pföferö yllätys-päivystyskäynnin TÄSTÄ…

 kell_ei_sairaspoissaoloja.jpg

Tohtorilla on kaikenlaisia ihmeellisiä tutkimusvälineitä, joita käyttämään hän saa iloisia ja nauravia tutkimusapulaisia. Kaiken hauskan tavoitteena on tehdä se hyvällä maulla tilanteeseen sopivasti ja tyylikkäästi.

Mm. valheenpaljastuskoneena toimiva rantapyyhe, tunteita ihmisestä esiin kuuleva stetoskooppi, ulkoinen karvanpoistolaite,  korviin asennettavat ärsykeanturit ja kainaloon mahtumaton super-porkkana antavat kaikki ihmeellistä psykodramatologista tietoa shown aineksiksi - ja hyvällä maulla.

 

Musiikkia shown sisälle mahtuu ja sitä otetaan mukaan tarpeen ja tilanteen antamalla otteella. Kiitosta show on saanut siitä, että hupia saadaan aikaiseksi nolaamatta ketään, siitä on pyrkimys poispäin kohti itselleen nauramisen tilaa ja siitä iloisesta leikistä saatavaa hyvää.